tanusitvany
iDekor garancia autó fóliázásra
Minden általunk készített autó fóliázás mellé teljes körű garanciát adunk, a választott fólia minőségétől függően 1, vagy 2 évre.
A garanciaidő alatt garantáljuk, hogy szakembereink által felhelyezett fólia jelentős mértékben nem fakul ki és az autóról nem válik le.

Minőségi munkavégzés

Az iDekor munkavégzését minden esetben a tökéletességre való törekvés jellemzi. Épp ezért minden általunk kivitelezett munkákat kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező tanfolyamot végzett szakemberek végzik!
Az autó fóliázás hosszútávra szól, amennyiben mégis probléma adódna, garanciaidőn belül és után is állunk rendelkezésére.

A problémamentes munkavégzés

Minden hozzánk beérkező autót alaposan átvizsgálunk az esetleges hibák feltérképezésére, lefotózzuk még azelőtt, hogy elkezdenénk zsírtalanítani az autó felületét. Ezért javasoljuk, hogy ha ideje engedi, maradjon velünk arra az egy-két órára, amíg letisztítjuk az autót, mert az autón fenn lévő és leszedésre kerülő matricák által okozott károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Tapasztalataink alapján probléma csak a rosszul fényezett, illetve lakkozott felületekén jelentkezhet.

A vállalt garancia mértéke maximum a számla összegéig terjed. Ha a minőségi kifogás nem a hozzáadott munka, hanem vélhetően az anyag gyártása során keletkezhetett, a reklamációt az anyag gyártója felé továbbítjuk. Ha a vásárolt termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése, panasza van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Elsősorban a vásárlóink érdekeit figyelembe véve azon dolgozunk, hogy a felmerült problémákat gyorsan elhárítsuk.