Minőségi autófóliázás

Az autók fóliázásának legnagyobb előnye, hogy megtartja az autó eredeti színét, és évek múltán is tökéletes fényezésű autót kapunk, ha eltávolítjuk a fóliát a kaszniról. A fólia nem csak a fakulástól védi meg a fényezést, hanem a kavicsfelverődésektől, kisebb karcolódásoktól is.

Az elmúlt évek tapasztalatai, a profi autódekoros szakemberek, a megfelelő alapanyagok és eszközök együttes alkalmazása biztosítja a minőségi kivitelezést. Ennek köszönhetően sokszáz általunk dekorált gépjármű járja a várost.
Számunka nem csak az előírás szerinti megjelenés fontos, hanem az is, hogy milyen módon, és minőségben történik meg a színváltás. Az iDekor minősége önmagáért beszél, amit garanciánk szavatol. A teljes beborítás során 100 mikron vastag ISEE2 fóliát használunk, amely tökéletes fedést biztosít. Lehetőség szerint törekszünk egy szegmensből készíteni minden elemet, hogy az illesztések ne okozzanak gondot 6 hónap múlva! A kivitelezés részleteiről bővebb tájékoztatást telefonon vagy személyes találkozó keretein belül adunk.

Gyakori kérdések:

– Mennyi időt vesz igénybe a teljes fóliázás? … Egy teljes autó fólival történő bevonása 2-3 napot igényel.

– Hozott anyaggal is dolgoznak? … Dekoratőreink kizárólag saját anyaggal dolgoznak, amely több éves tapasztalat alapján került kiválasztása a minőséget és az árérték arányokat figyelembe véve.

– Miért jó a fóliázás? … A fólia évekig védi az autót a kisebb karcolódásoktól, kavicsfelverődésektől és a napfény UV sugaraitól. Eltávolítása után (a gyrilag fényezett és lakkozott felületen) az eredeti állapotában kapjuk vissza az autót, így nagyobb összegért lehet eladni. Továbbá nem kell a forgalmiban átíratni az autó színét, ha annak látható helyen marad eredeti fényezése. De talán a legnagyobb előnye, hogy fele akkora a munka költsége, mint a fényezésé.

– Milyen felületre nem lehet fóliázni? … Frissen fényezett, lakkozott felületre nem javasolt, mert a ragasztó visszaszedheti a fényezést. A műanyag, rücskös felületű elemeken nem tapad meg a fólia, így például a díszlécek megmaradnak eredeti állapotukban. Nem marad meg a fólia továbbá a rozsdás, olajos, koszos felületeken, így a szennyeződéseket érdemes lemosni az autóról. Természetesen mielőtt hozzálátunk, felületi tisztítást végzünk az autón.

– Fóliázáskor elemeire szerelik szét az autót? … A fóliázáshoz nem szükséges szétszerelni az autót. Egyes elemeket célszerű eltávolítani, hogy ne kelljen illesztéssel feltenni a fóliát, például kilincsek, tetőlécek, antennák, de sok esetben a lámpákat is kiszedjük. Amikor itt hagyja az autót, kollégáink leegyeztetik Önnel, hogy milyen elemeket enged kiszerelni.

– Miért kell szétszerelni az autót? … Az anyagok minél tökéletesebb eldolgozása végett érdemes az autót szétszerelni ott ahol lehet, mert a fólia nehezebben tud feljönni, ha nagyobb felületen van visszahajtva, eldolgozva. Természetesen, ha a megrendelő kérése, hogy ne szedjünk le semmit, akkor kérésének eleget téve úgy fóliázzuk az autót, hogy behajtjuk a fóliát, amíg az elem engedni.

– Mi alapján kerül kiszámításra a fóliázás költsége? … Az elsődleges szempont az autó mérete, azaz hogy mennyi fóliát kell felhasználjuk a becsomagoláshoz és az mennyi időt vesz igénybe.

– Hogyan lehet tisztítani az autót? … Kerülje a gőzborotvás tisztítást, mert az erős nyomás felszedheti a fóliát és erre garancia sem jár. Minden esetben a kézi mosást javasoljuk. A flóliák gyors wax segítségével ápolhatók.

– Télen az utakra szórt só árthat a fóliának? … Ne hagyja semmiképp hosszú ideig rajta, de eddig még nem hoztak vissza hozzánk ilyen panasszal autót.

– Az a kis buborék ott fog maradni? … A fólia felrakásakor maradhatnak kisebb légbuborékok, amelyek néhány nap múlva maradéktalanul eltűnnek, mert az anyag a felrakás után még mozog, alkalmazkodik az autóhoz.

– Az autó felmérése minden esetben szükséges? … Amennyiben nem nagy fáradtság Önnek, szeretjük felmérni előre az autót fóliázás előtt, hogy lássuk mivel van dolgunk. De természetesen ezt akkor is meg tudjuk tenni, ha már itt is hagyja az autót, elegendő fél óra leegyeztetni az autóról és a fóliázásról tudnivalókat. Abban az esetben fontos látnunk viszont az autót, ha károk, hibák vannak a fényezésen, hogy időben ki tudja javíttatni karosszériás szakemberrel.

– Meg lehet valahol nézni egy kész autót? … Céges autóinkon több típusú fólia is megtekinthető.

– Leszedik az autón fent lévő feliratokat? … Ott, ahol dolgoznunk kell, mindent eltávolítunk, fóliát és ragasztót is. Az autók hátoldalán lévő domború feliratokat, logokat is leszedjük és fóliázás után visszaragasztjuk.

 

Tanusítvány

tanusitvany

 

Hogyan készült

image 1
image 1
image 1
image 1